Nyheter

Hege Wroldsen, ny kommersiell direktør

Hege Wroldsen, ny kommersiell direktør

Maritech, en ledende utvikler av programvare-løsninger for digital sjømat, har gleden av å ønske Hege Wroldsen velkommen som ny kommersiell direktør, gjeldende fra 1. september 2017. Hege har 18 års erfaring fra IT bransjen og tidligere jobbet for IBM, SAP og IFS, hvor hun har hatt forskjellige roller innen ledelse og salgs. Hege vil ha det overordnede ansvaret for Maritechs kommersielle strategi, inkludert ansvar for Maritechs nasjonale og internasjonale salgs- og markedsutvikling.

«Vi er veldig glade for å ønske Hege velkommen til Maritech», sier Janne T. Morstøl, Maritechs administrerende direktør. «Maritech opplever betydelig vekst internasjonalt, og med omfattende ny produktutvikling og utvidelse av verdikjeden for sjømat, så blir Hege et sterkt tillegg til den øverste ledelsen. Hennes brede kunnskap og internasjonale erfaring vil være uvurderlig når vi skal definere flere innovative løsninger for våre klienter, og øke vår tilstedeværelse globalt.»

Hege har en BA i International Business fra University of San Francisco i California, og en MBA fra Henley Management College i Storbritannia. «Jeg kom til Maritech fordi jeg ønsker å jobbe med en næring i vekst, og der Maritech er en sentral leverandør av best-of-breed programvare. Dette mener jeg er stor konkurransefordel!» sier Wroldsen. «Å kunne tilby industrispesifikke løsninger slik Maritech gjør, er avgjørende for å skape verdi for kundene vår. Jeg gleder meg til å jobbe med sjømatnæringen, som er en spennende global bransje i vekst. Og ikke minst fordi norsk teknologi, slik den Maritech tilbyr, vil spille en sentral rolle i denne veksten»

For mer informasjon, vennligst kontakt Janne T. Morstøl CEO, Maritech Systems AS Verftsgt 10 N-6416 Molde, Norway Tel + 47 71 51 73 00/ +47 95196224 Email: jtmorstol@maritech.no

maritech systems as | +47 71 51 73 00 | office@maritech.no