Jobb i Maritech

Maritech er stadig på jakt etter medarbeidere som kan være med på videreutvikling av selskapets løsninger for sjømatbransjen, og ikke minst, våre kunder. Våre løsninger gjør det mulig å handle og spore sjømatprodukter fra opprinnelsen helt fram til markedet. . Selskapet har rundt 80 ansatte i Norge, Canada og USA, og består av medarbeidere fra 13 ulike nasjoner.

Vi utvider Maritech-teamet og søker:

Ledige stillinger: Direktør Salg og Forretningsutvikling

Ledige stillinger: Direktør Salg og Forretningsutvikling

Vil du være med å bygge en nasjonal og internasjonal suksess for Norges markedsledende leverandør av softwaresystemer til sjømatnæringen? Vi søker en strategisk og «hands-on» direktør for salg og forretningsutvikling til Maritech Systems AS i Molde!

Du skal være en pådriver for vekst gjennom nysalg og forretningsutvikling og vil ha det overordnede ansvaret for selskapets globale salgs- og forretningsutviklingsaktiviteter med personalansvar for salgsteam og tilhørende ressurser. Vi ser etter en leder som evner å identifisere og utnytte kommersielle muligheter og omskape dette til konkrete resultater. Stillingen inngår i selskapets ledergruppe og rapporterer til CEO i Maritech AS.

Read More »
Ledige stillinger: Senior Consultants-Consultants

Ledige stillinger: Senior Consultants-Consultants

Maritech er markedsleder innen utvikling og leveranse av forretningssystemer til sjømatnæringen og leverer løsninger til mange av de største og ledende selskapene i sjømatnæringen. Maritech er i en ekspansiv vekstfase som blant annet inkluderer produktutvikling, internasjonalisering, nye forretningsmodeller og markedsarbeid.

Read More »

maritech systems as | +47 71 51 73 00 | office@maritech.no