Om Maritech

Historien om Maritech strekker seg tilbake til 1975, da selskapet Averøy Dataservice ble stiftet på Averøy. Selskapet gjorde tidlig et valg om å satse på utvikling og leveranse av programvare og datafangstløsninger for den voksende sjømatindustrien.

I 1984 tar selskapet navnet Maritech og forsetter sin vekst. Veksten resulterer etterhvert i fusjon med et islandsk programvareselskap MTS. I 2007 blir Maritech solgt videre til en norsk utstyrsleverandør for oppdrettsindustrien, AKVA group ASA. 

Fra 1 februar 2012 ble Maritech igjen et selvstendig programvareselskap, eid av  Midvest Fondene, Bølgen Invest og SpareBank 1 SMN Invest samt andre regionale investorer sammen med ansatte.  

I november 2015 ble Maritech Dynamics Ltd etablert gjennom overtagelse av selskapet WiseDynamics Ltd i Halifax på østkysten av Canada.

I dag er Maritech Systems AS den klare markedsleder innen utvikling og leveranse av forretningssystemer til sjømatnæringen, og flere av våre kundene er blant verdens største aktører innen oppdrett og fiskeri. 

Maritech har rundt 50 ansatte med kontorer i Oslo, Molde, Averøy, Harstad og Tromsø & Halifax NS Canada.

 
maritech systems as | +47 71 51 73 00 | office@maritech.no